24 decembrie 2009

Merry Christmas


Ne apropiem cu pasi repezi spre un alt sfarsit de an si, totodata, un nou inceput. Maine este Craciunul, probabil cea mai apreciata sarbatoare din an, mai ales pentru copii. Cat despre cei mari, cu totii incercam sa fim mai buni in aceasta perioada.
Stiti vorba aia - "Porcul nu se ingrasa in ajun" !!! Sa fim mai buni - oare nu asta ar trebui sa facem tot timpul? Ne trebuie o anumita sarbatoare ca sa avem un pretext pentru a lasa rautatile deoparte? Credeti ca aceste 3 zile din an sunt tot ce conteaza? Din punctul meu de vedere ar trebui sa fim asa intregul an, iar in aceasta perioada, de Craciun, sa avem sufletul impacat si sa putem spune intr-adevar ca am invatat putin din ceea ce inseamna bunatatea. Sau, dupa cum spune o alta melodie - Don't save it all for Christmas Day. Poate lumea asta ar arata altfel daca toti am face asa. Greu de crezut. Imediat ce vor trece sarbatorile si se va reveni la traiul cotidian, ne vom arata din nou adevaratele fete, si vom uita de acel "spirit de sarbatori".
Acestea fiind spuse va doresc un Craciun Fericit, zambete si bucurie si un An Nou care sa aduca un pic de caldura in sufletele tuturor.
Merry Christmas everyone !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu